6.06.2011 г.

Фахрадин показа приятелката си във Facebook

След  множеството слухове и приписвани връзки с редица мъже, упорито спряганият за хомосексуалист актьор Фахрадин Фахрадинов, най-накрая показа пред света новата си приятелка. За  да оповести, че вече обвързан, актьорът от „Забранена любов“ не се изповяда в някое тв предаване или списание, а използва същия способ като колежката си Нина Добрев – публикува снимка в профила си във Facebook. Също там звездата от сериала на Нова телевизия написал, че е обвързан с неизвестната Владимира Григорова,  която по всичко личи сериозно е хлътнала по него.
Възлюбената му дори демонстрирала публично чувствата си, като написала на стената на актьора доста пламенно обяснение в любов. В отговор на прочувствените думи, Фахрадин отговорил с краткото, но не по-малко романтично обяснение: „Събуден и щастлив с моята половинка, само дето спинка“.
Обясненията в любов по интернет не са новост сред  звездите.  Всъщност, тон преди време даде именно звездата от хитовата поредица „Дневниците на вампира“, Нина Добрев. Чаровната актриса  публикува в профила си във Facebook  снимки, с които открито демонстрира връзката си с колегата си Иън Сомълхолдър.  Нищо чудно, следвайки мотото „Да бъде по холивудски“, Фахрадинов,  да е последвал  примера на колежката си и да е използвал  най-модерния начин да представи изгората си пред всички.


Няма коментари:

Публикуване на коментар