13.06.2011 г.

Христо Мутафчиев влиза в „Под прикритие”

Преди няколко дни обичаният актьор Христо Мутафчиев засне първите си сцени в новия български сериал "Под прикритие". Все още не е ясно дали той ще бъде част от полицията или от мафията.
Феновете на актьора нямат търпение да видят любимеца си в сериала, който се излъчва по БНТ 1. Името му се върти на екран от първия епизод на сериала, но досега така и не стана ясно коя е неговата роля. Някои зрители даже изказаха предположения, че всичко е било спекулация и името му се е използвало с цел популяризиране и реклама на сериала. Оказа се, че няма лъжа, няма измама, Мутафчиев е част от актьорския състав на "Под прикритие".
Сериалът се развива, вече е ясно, че мафиотът Джаро е засегнал доста чужди интереси в наркопазара и в момента е нежелан от хората от подземния свят. Очаква се в най-скоро време да бъде ликвидиран, като единственият човек, който може да му помогне е Мартин. В сериала, подобно на „Стъклен дом”, епизодично включиха вече и известни лица, непрофесионалисти, например, Павел Чернев – ексдепутат от „Атака”. В „чупливия дом” пък влязоха премиерът и дори щатския посланик, манекенки.
В Щатите не остават по-назад. Президеншата Мишел Обама щяла да изиграе неголяма епизодична роля в сериала iCarly, който се радва на голяма популярност сред подрастващите американци, съобщи The Hollywood Reporter. Във филма се разказва за момичето Карли, което заедно с приятелите си Сам и Фреди създава развлекателно шоу в интернет. Епизодът, в който Мишел Обама ще участва като киноактриса, е написан специално за нея. Първата дама ще използва появата си в тв поредицата, за да популяризира проекта си "Джойнинг форсис" за подпомагане на американските военнослужещи. Продуцент на филма е Дан Шнайдер, създател на редица култови американски сериали, сред които "Кенън и Кел", "Дрейк и Джош" и "Победителката Виктория". iCarly се излъчва от септември 2007 г. и вече два пъти е бил номиниран за телевизионната награда "Еми".


Няма коментари:

Публикуване на коментар