8.06.2011 г.

Део се връща на екран в Нова телевизия

Блондинът Део ще се връне тази есен на малкия екран като водещ на новото музикално риалити "X фактор" (X Factor), което ще стартира в ефира на Нова телевизия.
"Истински самороден талант и любимец на зрителите от всички поколения, заради харизма, която не може да бъде обяснена с думи, но която пленява публиката."
Така от телевизията и партньорите й от продуцентската компания "Паприка Латино" мотивираха избора си за лице на световния музикален формат в България.
Кариерата на Део се развива стремглаво, като в нея винаги на първо място е била телевизията, но паралелно с това той записва сингли, участва в реклами, филми и театрални спектакли.
С Нова телевизия го свързва емоционална победа в благотворителния "ВИП брадър 3", един весел сезон с "Царете на комедията" и достойно спечелената титла "Звезден репортер на годината" (2009), за да стигне до "X фактор".
Победителят в успешния музикален формат в света ще има шанса да запише сингъл в реномирано международно студио с подкрепата на "Сони мюзик ентъртеймънт" (Sony Music Entertainment).
За първи път в историята на родните музикални шоу формати у нас щастливецът ще получи възможност да започне звездната си кариера с екип от доказани на международната музикална сцена професионалисти – композитор, текстописец, аранжор и музикален продуцент.
При успешна реализация на сингъла, първият победител на музикалния формат в България ще има възможност да продължи кариерата си с издаване на цял албум.
За да стигне дотам обаче той трябва като начало да се яви на някой от
предварителните кастинги, които предстоят.
Всички, които искат и могат да пеят и са навършили 16 години, са добре дошли на прослушванията.
Също така могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Също така, няма ограничения за жанра на изпълненията.
Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. "съдии", а ще се състезават заедно с тях.
По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори.
Във формата има много повече етапи и предизвикателства отколкото във всеки друг подобен.
Изненадите ще предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина, обещават продуцентите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар