29.06.2011 г.

Алис Купър похвали китариста... Джони Деп

Феновете на шок рокера Алис Купър получиха допълнителен бонус на концерта му в Лондон, след като на сцената се появи и холивудската звезда Джони Деп.
Купър изнесе концерт в неделя вечер в прочутия лондонски клуб 100. Заведението наскоро бе спасено от затваряне, благодарение на кампания с участието музиканти от ранга на Пол Маккартни и Мик Джагър.
„Капитан Джак Спароу” изненадал гостите на клуба, след като е излязъл с китарата си на сцената и заедно с Купър е изпълнил парчето I'm Eighteen, като след това забавата продължила с School's Out преплетено с Another Brick in the Wall на Pink Floyd.
Рокаджията, който се е обърнал към него с думите: "Мисля, че имаме нужда от още един китарист. Джони, цялата тази филмова история...ако нещо не се получи, можеш да се присъединиш към нас, нали?".
Пред Contactmusic Купър споделя още: "Бих работил отново с него, той е супер китарист. Дори му казах, че може да идва да свири с нас когато си пожелае."
"Винаги бихме дали възможноста на всеки велик китарист да забие с нас, примерно Браян Мей. Да, Джони е от ранга на Браян Мей и Слаш! Той е страхотен китарист!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар