14.06.2011 г.

Лени Кравиц с нов сингъл, тръгва на европейско турне

Stand е официалният пилотен сингъл от предстоящия албум на Lenny Kravitz – Black and White America, който ще излезе в края на лятото.
Това е първият албум с нова музика на четирикратният носител на Grammy от три години насам.
След като Kravitz пусна парчето Come On Get It по-рано тази година, в рамките на партньорството си с Turner Broadcasting и NBA в САЩ, Stand маркира първия официален трак от очаквания с нетърпение нов албум, който е и първият проект на Kravitz за лейбъла Roadrunner Records.
Парчето е с изцяло позитивно и окуражаващо послание.
Ритъмът в него носи ясни влияния от соул/фънк сцената на 70-те, смесено с малко по-твърдото и типично за Kravitz рок звучене.
Албумът Black and White America се очаква да излезе на 22-ри август в цял свят, като датата за Северна Америка е 30-ти август.
Освен новия албум, Lenny Kravitz, който неотдавна участва в номинирания за Оскар филм Precious, обяви, че е избран за ролята на Cinna във филмовата адаптация на бестселъра The Hunger Games на американската авторка Suzanne Collins.
От средата на октомври до края на ноември Kravitz тръгва и на европейско турне в подкрепа на новия албум, озаглавено Black and White Europe.

Няма коментари:

Публикуване на коментар