27.06.2011 г.

„Джудас” идват с мощни уредби и цял арсенел с пиротехника

Метъл легендите Judas Priest, които наскоро стартираха Epitaph tour – официално обявено като последното им световно турне бяха титуловани „Икони” на Деветите годишни награди на Metal Hammer – Golden God в Лондон.
Затова пък София ги очаква на 8 юли на Стадион Българска Армия.
Judas пристигат в България като хедлайнери на рок фестивала на годината Sofia Rocks 2011 с над два часа сет, грандиозно лазерно шоу и огромно количество пиротехника.
Специалните ефекти ще бъдат доставени у нас с няколко тира и обучен технически екип, който да ги подготви за фестивала на Стадион Българска Армия.
Judas са известни като една от най-шумните рок банди, така че едно от първите изисквания в райдера на групата е: „никакви ограничения по отношение на звука”.
Метъл иконите отказват да се съобразят с каквито и да било ограничения, които могат да ги накарат да звучат като „не чак толкова шумна рок банда”. Сценичният сет особено в началото на концерта също крие приятна изненада за публиката.
Музикантите избраха да прекарат в България всичките си свободни дни между шоуто в Солун, Гърция на 6 юли 2011г. и концерта си в Истанбул, Турция на 10 юли 2011г.
В момента се подготвя специална програма за техния престой, която да им позволи да релаксират максимално между изявите си.
Междувременно групата обяви издаването на специалния колекционерски сет от сингли „Single Cuts”, който се появява за първи път в дискографията на групата. Продуктът предложен в ограничени количества и луксозна кутия съдържа 52 парчета, събрани в 20 диска с оригиналните обложки на всеки от синглите.
„Single Cuts” представлява пълната колекция от сингли издавани за UK CBS / Columbia, която е доказателство за огромното влияние на Judas върху музикалната сцена и песен по песен разказва историята на една от най-големите метъл банди на всички времена.


Няма коментари:

Публикуване на коментар