3.05.2011 г.

Княгиня Калина се развежда, бори депресията си с пластична хирургия

Покрай сватбата на принц Уилям и Кейт медиите позабравиха родната ни царска фамилия. Така е у нас, но не и в чужбина. Царската щерка Калина щяла да си оперира носа за пореден път, съобщи пресата в Испания. Екстравагантната дама била в депресия заради развода с Китин Муньос и затова решила, че няма да й се отрази зле, ако пак посети своя пластичен хирург.
36-годишната Калина доста дълго време се лута сам-самичка, изоставена от своя съпруг, любтел на пътешествията, без подкрепата на своето семейство, именно защото прекаляваше с експерименти външния си вид.
Бръснатата глава и типичният кобургготски нос бяха сред най-отличителните й черти. Но откакто е майка, тя малко се кротна, въпреки че отново наслагва много етномотиви и всякакви бижута.
Сега, след като стана ясно, че се разделя с мъжа си Китин, Калина отново решила да реже израстъци от лицето си. Депресираната мадама досега е легнала под ножа за корекция на дихателния си орган цели 4 пъти.
Ако дъщерята на Сакскобургготски и този път реши да повери носа си на някой хирург, я грози опасност от удавяне, ако излезе под пролетния дъжд без чадър. Дупките на почти липсващия й нос са толкова вирнати, че човек се чуди как изобщо диша.
Единственото нещо, което Калина може да направи за свое добро, е да се посъветва със специалист, който да й помогне да се измъкне от депресивното състояние. Не е ясно и какви алименти ще плаща Муньос за издръжката на отрочето им Симеон-Хасан.


Няма коментари:

Публикуване на коментар