19.05.2011 г.

Премиерата на „Карибски пирати: В непознати води” в четири града едновременно

„Карибски пирати: В непознати води”стартира с  бляскаво парти, пиратска битка, огнени танци и въздушна акробатика на 18 май.
Вчера вечерта, три дни преди официалната световна премиера, гостите на Cinema City в четирите града – София, Стара Загора, Пловдив и Русе гледаха хитовия филм, първи в целия свят.  Гостите в Mtel Imax бяха изненадани от спиращи дъха: огнен танц и въздушна акробатика. Пиратската битка се пренесе от червения килим на огромния екран на Mtel Imax, а сред най-нетърпеливите фенове на Капитан Джак Спароу бяха Белослава, Наско от „БТР”, Пепи Писарски, Деси Бакърджиева, Витомир Саръиванов, Марта Вачкова, Йордан Господинов – Дачко, Владо Карамазов, Митко Павлов и много други.
В другите градове от страната присъстваха много представители на творческия и бизнес елит, които минаха по червената пътека. Интересът към поредицата беше както винаги голям. Джак Спароу се най-популярният филмов герой от началото на третото  хилядолети и милиони зрители очакват неговото завръщане.
С пиратски партита преди прожекциите, организирани в Cinema City София, Пловдив, Стара Загора и Русе, най-нетърпеливите фенове се впуснаха заедно с капитан Джак в търсене на Извора на Младостта.
Филмът излиза официално в България този петък, 20 май 2011.
ЗА ФИЛМА:
В „Карибски пирати: В непознати води” нови герои допринасят за характерното забавното звучене на поредицата. Сред тях са Черната брада /Иън Макшейн/, типичният пират негодник, неговата дъщеря Анджелика /Пенелопе Круз/, мошеничка от миналото на Джак Спароу и Филип /Сам Клафлин/ - млад и загадъчен мисионер. Ще видим и Джефри Ръш, който за четвърти път пресъздава ролята на капитан Хектор Барбоса - противникът на Джак Спароу, но този път преминал на страната на английския двор. В четвъртият филм от предицата се завръща и легендарния китарист на Ролинг Соунс, Кийт Ричардс, в ролята на бащата на Джак Спароу – капитан Тийг.
Новите приключения на пиратите в търсене на Изворът на младостта са изпълнени с традиционните за поредицата комични ситуации и духовити персонажи, а режисьорът Роб Маршал разказва вълнуваща история за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар