1.10.2012 г.

Пускат ретроалбуми на „Бийтълс” за любителите на виниловите плочи


Дискографията на "Бийтълс" ще бъде преиздадена на винилови дискове, съобщава официалният сайт на групата. Версиите на всички албуми на "Бийтълс" ще бъдат на пазара на 180-грамов материал на старите грамофонни плочи от 12 ноември тази година.
Засега ще бъдат преиздадени 12 оригинални албума - Please Please Me, With The Beatles, A Hard Day's Night, Beatles For Sale, Help!, Rubber Soul, Revolver, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, The Beatles, Yellow Submarine, Abbey Road, Let It Be, както и американската версия на Magical Mystery Tour и двойния албум с хитове Past Masters.
Дисковете могат да се купуват и като комплект, и поотделно, но всеки от тях ще бъде само за колекционери и в ограничения тираж от по 50 000. Комплектът ще бъде придружен и от книга с 252 страници, в която продуцентът Кевин Хюлет описва историята на албумите и има уникални снимки от историята на групата.
Това не е първото преиздаване на дискографията на групата за последните години. През 2009-а те бяха пуснати на CD, а година по-късно и в цифров вид онлайн. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар