3.10.2012 г.

Кино извън салоните показват в столицата


Ценителите на качествените филми могат да видят няколко интересни заглавия извън киносалоните. От 8-ми до 31-ви октомври в три алтернативни локации ще се прожектират някои от най-успешните продукции включени във фестивалите на Позор през последните 3 години.
Селекцията включва късометражните филми от Скандинавия „Късометражна симфония”, близкоизточните истории в цикъла „Кино Изток”, балканските еротични новели в „Хептамерон”, остроумната британска мозайка „Сексът в случки” и изпълнения с десетки приключения из всички краища на света „Човешки истории”.
Проектът "На кино без кино” ще се случи в три столични заведения. Два от фаворитите на публиката от фестивала „Северно сияние” ще могат да се видят в уютната атмосфера на Сохо – „Да захапеш кокала” и „Анархия в Жирмунай”. Отново на същото място може да се види какво е да е "Празник всеки ден".
Екипът на Dada Cultura Bar ще се превърне в екскурзовод по време на обиколката из улиците и тайните кътчета на Сао Пауло в „Добре дошли в Сао Пауло”.
А разходка из колоритните пазари и арт места на Истанбул ще се види в „Истории от Бейоглу”, чиято прожекция е в + това.
„С цвете в джоба” ще отведе зрителите далеч на Изток в Малайзия, а „Микрофонът” ще ги потопи в ъндърграунд средите на Александрия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар