8.10.2012 г.

Саша Коен ще играе китайски бизнесмен в новия си филм


Още неотшумял по екраните последният провокационен филм на Саша Барън Коен - "Диктаторът", и знаменитият комедиен актьор има нова екзотична идея, съобщават киноизданията. Според The Hollywood Reporter този път комикът ще се снима във филм с работно заглавие "Лесбийката".
Филмът, както често се случва в творчеството на Коен, ще има за основа съвсем реални събития. Едва миналия месец китайският милиардер Сесил Чао от Хонконг обяви, че ще плати цели 65 милиона долара на онзи мъж, който успее да убеди дъщеря му Хиги Чао да се омъжи. Дъщерята е предприемачка с диплома от университета в Манчестър, не е грозна, но в началото на тази година таткото с ужас установил, че дъщеря му си пада по собствения й пол, дори сключила брак със своята партньорка. Бащата милиардер обаче отказва да признае този брак.
Саша Коен е пълен с желание да се превъплъти в бащата консерватор.
Актьорът стана известен в цял свят с филма си "Борат", последван от "Бруно". Последната му работа - комедията "Диктаторът" на Лари Чарлз, вече спечели 177 млн. долара при бюджет от 65 милиона. Несъмненият талант и провокативен стил на звездата го прави търсен от продуценти и режисьори за комедийни проекти със силно гъделичкащ сюжет. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар