22.10.2012 г.

Франкенщайн кани на купон в „Хотел Трансилвания”


Премиерата на новата 3D-продукция бе на 19 октомври

Кой е казал, че чудовищата трябва задължително да плашат. В „Хотел Трансилвания“ Дракула събира Франкенщайн, съпругата му Юнис, Невидимия човек и Мумията да си живеят задружно необезпокоявани от никого. Компания им правят няколко върколаци.
Всичко е по план, до момента, в който потомък на друг известен герой не се влюбва в дъщерята на Дракула и така си проси да се превърне в негов заклет враг.
Въпреки тъмните краски, настроението в убежището на петзвездния комплекс, е завидно весело. На персонажите, макар и с мътно престижна биография, не са им чужди никакви човещинки и "невинни" престъпления.
В триизмерния свят на режисьора Генди Тартаковски, убежището на зверовете е похвално вдъхновяващо. Режисьорът сякаш иска да покаже, че всеки може да си е мрачен, ако природата му го изисква.
„Хотел Трансилвания“ у нас е озвучено от Ангел и Мойсей, Илиян Марков, Елен Колева, Поли Генова, Николай Урумов и Георги Спасов. Те ни спестяват „(за съжаление или не) гласовете от оригинала, събиращ Адам Сандлър, Селена Гомес, Стив Бушеми, Сий-Ло Грийн и компания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар