10.08.2011 г.

Камелия Тодорова изненада с кандидатурата си за вицепрезидент

Големите партии вече си пазаруват певци за митингите

Камелия Тодорова изненадващо обяве, че са кандидатира за вицепрезидент, в тандем със собственика на охранителната фирма "Бодигард-файeр-К" Димитър Куцаров, който е издигнат от инициативен комитет за президент България. Известната ни джаз-изпълнителка с нежен глас дълго е обмисляла поканата на Куцаров. Решението да се включи в президентската битка не е било лесно. „Това е отговорност, аз съм отговорен човек. Правим това преди всичко за България", казала известната певица, която в момента е на джаз-фестивала в Банско. Това е най-ексцентричното включване на представител на музикалния бранш в предстоящия вот.
По традиция нейните колеги също ще участват, но тяхната подкрепа е от сцените на предизборните  митинги.
ГЕРБ ще преговаря с Васил Найденов да пее на предизборни концерти на партията по време на кампанията за предстоящия вот „2 в 1”, разкрива „Монитор”. Управляващите се спрели на Васко Кеца, понеже бил сред най-големите любимци на публиката от легендите на българската естрада и заради безкрайно многото му хитове.
"Знам за намеренията им да ме поканят, но все още не са се обаждали, за да отправят официално предложение", признал Найденов, който радваше десетки хиляди свои фенове на митингите на СДС в „зората на демокрацията”. Той щял да коментира за перспективите да се включи в кампанията на герберите едва след като те поставят на масата офертата към него.
Електоратът на управляващата партия, както през 2009-а, ще радва с изявите си на сцената и бардът на полицията и бивш любимец на друга една партия – Веселин Маринов, както и ансамбъл „Българе”.
Засега от щабът на НДСВ за пръв път нямало да канят никакви певци
и артисти за кампанията си. Дори фолкдивата Глория, на чиито песни залагаха досега жълтите нямала оферта от царистите. Кандидатите им щели сами да решават по места как да изненадат своите съграждани. За разлика от предишни години агитацията им сега щяла да мине и без раздаването на нетрадиционни сувенири, като светещи значки и енергийни напитки, а само на шапки и тениски на НДСВ. В комплект с тях щяла да върви брошура, в която царистите щели да напомнят за най-големите им постижения, докато са били на власт, като акцентират на икономическия растеж и създаването на работни места.
По традиция за настроението на концертите на сините пък най-вероятно щели да се грижат Васко Кръпката и Милена Славова.
Лидерът на „Атака“ и кандидат на партията за президентския пост Волен Сидеров от своя страна щял да заложи на кампания тет-а-тет с избирателите, националистите по принцип са стиснати и не дават пари за подобна радост
Няколко PR агенции се надпреварват за парите на БСП с идеи за слоган, плакат, както и сувенирчета за кампанията. Социалистите все още не са решили кой ще пее на концертите им, след като за предишни избори каниха Тото Котуньо и „Любэ“, а за един от вотовете дори омаяха фолкзвездата Азис. Няма съмнение обаче, че в червените концерти ще се включат Петя Буюклиева, която наскоро призна, че възприема Румен Овчаров като секссимвол, както и Миро, който няколко пъти се изяви като „червен бард“. Преди година БСП качи на Бузлуджа Мариана Попова и Орлин Горанов, но за тази кампания поппевицата вече е ангажирана.
В ДПС пък отново ще разчитат на Есил Дюран. От движението обаче признават, че залагат повече на срещи с избирателите, отколкото на шумни и зрелищни политически прояви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар