26.08.2011 г.

Кандидатът за президент Светльо Витков пее на бирфест в Стара Загора

5000 фена са заявили във "Фейсбук", че ще гласуват за него
  
Фенове на Светльо Витков от групата "Хиподил" са направили вече четири групи във "Фейсбук" за подкрепа на кандидатурата му за президент. Общият брой на участниците в тях е около 700 до момента. Отделно в социалната мрежа има четири страници, свързани с него, с общо 5000 души, които ги харесват и поткрепят неговата кандидатура.
От инициативния комитет на двойката Светльо Витков - Венцислав Мицов уточниха, че страницата, която те ще администрират, ще бъде пусната в нета скоро и ще се казва "Светльо Витков за президент". Двойката панкари има вероятност да вземе повече гласове от кандидатите на някои от най-старите и авторитетни партии.
Хиподилецът, заедно със своите „легенди” ще пее в Стара Загора на 4 септември, на местния бирен фест. Това е преди старта на настоящата изборна кампания. Затова музика и бирата ще се леят за доброто настроение на феновете, а не с досадните послания за политика. Светльо има зад гърба си серия от скандални албуми с нецензурни текстове и дори написа книга. Сега обаче заявява, че кандидатурата му е напълно сериозна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар