2.08.2011 г.

Мария Игнатова предложи брак на Рачков

Дали е сценарий или ще има втора „господарска” сватба?

Ослепителната водеща на „Господари на ефира” Мария Игнатова предложи брак на партньора си от екрана и живота Димитър Рачков насред родния му град.
„Да се оженим! Тук между палмите, виж колко е романтично”, изстреляла смело тя. Направила го на живо, пред публиката, по време на тазгодишното издание на фестивала „Бургас и морето”, пише "Монитор".
„Ко? Ко речи?!”, запелтечил Димитър Рачков, стресиран от спонтанното предложение на половинката си. „И това доживяхме”, коментирали развеселени бургазлии.
Излизайки за поредното обявяване, Рачков едва не полетя от стълбите. „Ами така е, целият Бургас е в ремонти и бордюри, чак до сцената са го докарали с тези ремонти. Но пък е толкова хубаво в Морската градина, я виж какви палми - станахме като в Африка” - пошегува се той. „Да се оженим между тях викам, за кой път да ти го кажа?”, повиши тон Игнатова.
Бургазлии веднага направиха асоциацията с актрисата Нети, която също предложи брак на Дони от сцената на Театъра на армията. Оказа се, че предложението за женитба в романтичната атмосфера на казиното е просто част от сценария на “Бургас и морето” уточниха от burgasinfo.com, но може и да е прелюдия към истинското.
Пред „Монитор” Мария Игнатова е споделяла, че никога не е получавала сериозно предложение за брак от партньора си. Както писахме, тя грабна букета на младоженката, а Митко - жартиера й, по време на тежката сватба на продуцента им Магърдич Халваджиян и половинката му Кремена наскоро. „Ще се готвим за още поне една сватба, няма начин”, коментираха от „Господарите” тогава.



Няма коментари:

Публикуване на коментар