11.08.2011 г.

Нова телевизия не предлага в есенната си програма нищо ново

Зрителите пак ще гледат Ники Кънчев, Иван и Андрей

„Шоуто на Иван и Андрей“ спира от есента, но двамата водещи ще ги видим в нова роля.
Иван и Андрей буквално ще „ни разкажат играта в телевизионното състезание "Разбий Иван и Андрей", което ще се излъчва веднъж седмично, съобщиха от Нова телевизия.
Тандемът тв водещи хвърля ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях, в една различна, невиждана досега и много забавна битка.
Двамата сериозно ще трябва да наблегнат на физическата си подготовка и издръжливост, защото ги очакват какви ли не изпитания – ще покриват нормативи, ще разчитат на своята ловкост и сръчност, ще доказват знания в различни видове игри. Срещу тях ще може да се изправи всеки, които има куража да "разбие" водещите.
Повече подробности за шоуто не се съобщават.
Другият известен водещ – Ники Кънчев – пък ще се "дава под наем" на всеки, който има нужда от помощ и съдействие при разрешаването на даден проблем.
От своя страна той обещава да използва всичките си знания, умения и контакти, за да реши случая и да улесни живота на хората.
Ще пътува из града и страната със своя автомобил, ще разчита на армия от най-подходящите експерти, ще помага и ще дава ценни съвети на зрителите по всякакви теми и ще им спестява време, пари, нерви и усилия.
Шоуто ще се казва "Ники Кънчев под наем".
Ключови участници в двете предавания ще са самите зрители, които могат вече да се записват за участие.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар