19.08.2011 г.

Италианци купуват билети за концерта на РООН в София, през октомври

Италиански граждани масово поръчват билети за предстоящия концерт на сънародниците си от група POOH (Пух) у нас. Остава още седмица, в която феновете на легендарната група могат да закупят промоционални билети за концерта, съобщиха организаторите на концерта "Кантус Фирмус".
На 28 октомври тази година легендарната италианска рок група POOH идва в България отново след 32 години. Освен своята родна Италия, музикантите са избрали нашата страна като единствена европейска дестинация за световното си турне, на което ще представят най-новия си албум DOVE COMINCIA IL SOLE ("Където слънцето изгрява"). На сцената POOH ще свирят заедно с Класик ФМ М-Тел оркестър.
"За нас ще бъде истинско удоволствие да свирим пред българска публика. Очакваме концерта с нетърпение. Пазим страхотни спомени от предишното си посещение в България преди 32 години. Със сигурност всичко много се е променило. Ще дойдем два дни по-рано, заради репетициите с Класик ФМ М-Тел оркестър и се надяваме да имаме възможност да разгледаме София. Поздравяваме българската публика. Ще ги очакваме на 28-ми октомври в зала 1 на НДК!", така музикантите от група POOH приветстваха българските си фенове.
Групата е създадена 1966 г,а в този състав са от 1971 do 2010, когато барабаниста Стефано Д`Орацио напуска с желанието да се усамоти и да продължи да обикаля света но от другата страна на прожекторите."Чувствам се най-щастливия човек , получих толкова много любов и признание от феновете ни, а решението ми да спра до тук не е каприз, а чисто и просто желание за усамотение и това да погледна света не като супер звездата от Пух, а като един човек, който обича живота и пътешествията."- Това бяха едни от заключителните думи на Стефано на специална пресконференция в Милано през 2010г.
2011 Пух не само, че обявиха издаването на нов албум, но и стартираха поредното супер успешно турне в Италия, което включва и Канада,САЩ и България. Албумът им предизвика тотален фурор сред меломаните и поради факта, че в него бе поканен за гост барабанист легендарният Стив Фероне, чието име се свързва с това на `Би Джиис", Тина Търнър, Джордж Майкъл и много други световни величия в бранша. Албумът бе озаглавен"Dove comincia il sole" с едноименно пилотно парче, което се превърна в тотален хит не само на Ботуша, но и в много европейски държави.



Няма коментари:

Публикуване на коментар