14.09.2011 г.

Билети за концерта на Таря Турунен в Пловдив свършиха

Всички билети в Античния театър в Пловдив за концерта на Таря Турунен на 21 септември са продадени. Организаторите обявиха, че засега не предвиждат пропуски за правостоящи, но издействаха да бъде монтирана допълнителна трибуна с още 500 места и пропуските за тях вече се продават, по 35 лв.
Финландската метъл икона, бивша вокалистка на "Найтуиш", ще представи под тепетата своето ново шоу Beauty and The Beat. В него участие ще вземат оркестърът и хорът на Пловдивската филхармония под диригентството на Левон Манукян, както и барабанистът Майк Терана, свирил заедно с Ингви Малмстийн, Аксел Руди Пел, Стив Лукатър, "Мастерплан" и др.
Таря пристига в Пловдив три дни преди шоуто и ще репетира с оркестъра и хора. "Българските ми фенове са много верни и изпълнени със страст. Основната ни цел с този концерт е да демонстрираме пред по-младата публика красотата и мощта на симфоничния оркестър и хор. Надявам се това да запознае и запали по класическата музика нашите фенове", заяви Турунен.
Това е първото издание на новия музикален форум в България Sounds Of The Ages, който е по идея и под патронажа на областния управител на Пловдив Иван Тотев. Амбицията е всяка година в последните дни на лятото феновете на рока и ценителите на изкуството да преживеят няколко впечатляващи дни в Стария Пловдив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар