20.09.2011 г.

Над 150 000 са гласоподавателите в Старозагорско

150 579 жители на община Стара Загора имат право да гласуват на предстоящите избори за кметове, общински съветници и президент.
Около 100 от гласоподавателите ще упражнят правото си на глас за първи път, съобщи началникът на ГРАО в общинската администрация Маргарита Нейчева. В сайта на община Стара Загора гласоподавателите могат да направят справка къде по ЕГН да проверят секционната избирателна комисия, в която трябва да упражнят правото си на вот.
Секционните избирателни секции в общината ще бъдат 205.
Във връзка с предизборната кампания има издадена заповед на кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев, с която се определят местата, на които кандидатите, партиите, коалициите от партии и инициативните комитети могат да поставят плакати и други агитационни материали.
Не се допускат агитационни материали на сгради и други обекти общинска собственост, както и на спирките на градския транспорт, вкл. заслоните на спирките. В списъка на забранените места влизат и дървета, стълбовете на уличното осветление и стълбовете на контактната мрежа на тролейбусния транспорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар