29.09.2011 г.

Един месец безплатни прегледи за акне в Дерматологична клиника „София”

Безплатни прегледи за акне организира Дерматологична клиника „София” от 3 октомври до 3 ноември 2011 година. Лекарите ще правят консултации всеки понеделник и сряда само след предварително записване на телефони: 02/ 472 1356 или 0879 051 503.
Целта на инициативата е страдащите от акне младежи и възрастни хора да получат достъп до специализирана дерматологична помощ и по този начин да се положат основите на последователна и ефективна терапия на засегнатата кожа. 
„Много често младите хора, които имат акне, не се съветват с лекар и правят една основна грешка – ползват недопходящи за тяхната кожа лекарствени и козметични продукти и често прибягват до всякакви козметични процедури, независимо дали са подходящи за техния проблем”, казва д-р Росица Денчева  – един от водещите специалисти в Дерматологична клиника “София”. Колегата й д-р Ивайло Петров допълва, че „благодарение” на самолечението акнето вместо да бъде излекувано навреме се превръща в траен и неподатлив на терапия проблем.
Специалистите обаче са категорични, че с помощта на дерматолога акнето може да бъде овладяно, последиците от него - ограничени, така че младежките пъпки да не се превръщат от дерматологичен в социално-психологически проблем.
Прегледите са отворени за всички, които имат нужда от консултация и лечение на проблемна кожа вследствие на акне, независимо от тяхната възраст.
Предварителното записване е задължително за провеждане на безплатните прегледи. Телефоните са записване са : 02/ 472 1356 или 0879 051 503. Възможно е и записване на място. Адресът на Дерматологична клиника „София” е ул. Бели мел №2А, кв. Дървеница – срещу Технически университет – София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар