8.09.2011 г.

Мистър Бийн парадира агент Бонд в „Джони Инглиш се завръща”

Българската премиера на филма е на 16 септември

Познатият на българската публика от ролята на Мистър Бийн, Роуън Аткинсън, ще се появи отново на големия екран.
Актьорът няма да промени амплоато си и ще го видим в пародията на един от най-големите в света на киното агенти Джеймс Бонд.
Филмът е „Джони Инглиш се завръща” и премиерата му вече се състоя през изминалия уикенд в Сидни, Австралия.
Освен режисьорът Оливър Паркър и продуцентът Крис Кларк, по червения килим преминаха и двете дами партниращи на Аткинсън в комедийния шпионски трилър.
Това са Джилиан Андерсън, звездата от ТВ сериала „Досиетата Х” и момичето на Бонд от филма „Джеймс Бонд: Не умирай днес” – Розамунд Пайк.
В комедийния шпионски трилър най-необичайният служител от тайните служби на Нейно Величество, трябва да спре група международни убийци, преди да елиминират един от световните лидери и да причинят всеобщ хаос.
Научили за опита за покушение над китайския премиер, началниците му отново го издирват. През годините, в които топ шпионинът на МИ 7 е изчезнал от погледа на света, той е усъвършенствал неподражаемите си умения в далечна Азия. Сега светът отново се нуждае от него и Джони Инглиш пак влиза в действие.
Има само един шанс за спасение, а за да разкрие заговорническа мрежа сред редиците на КГБ, ЦРУ и дори МИ 7, Инглиш трябва да използва най-новите технологични чудеса. В броените дни до конференцията на държавните глави, шпионинът трябва да прибегне до целия си набор от трикове, за да защити всички. Джони Инглиш може и да допусне катастрофа, но провал – никога.
Премиерата на „Джони Инглиш се завръща” в България е на 16 септември 2011 г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар