28.09.2012 г.

Прожектират Celebration day на Led Zeppelin в кината на „Арена” през октомври


Легендарният концерт на Led Zeppelin - Celebration day, пристига в кино Арена на 21 октомври (неделя) от 19.30 ч.
България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес с "най-търсеният билет в историята на рок музиката".
Заедно с излъчванията в Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и много други градове в цял свят, рокфеновете в България, ще могат да видят своите кумири в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново само в дигиталните зали на кина Арена.
Билетите са на цена от 10 лв и могат да бъдат закупени от касите в кината или на http://www.kinoarena.com/.
На 10 декември 2007 г. LED ZEPPELIN превземат сцената в зала О2, Лондон, като хедлайнери на концерта трибют към Ахмет Ертегън, дългогодишен приятел на бандата и основател на звукозаписната компания Atlantic Records.
В продължение на два часа и половина гигантите взривяват публиката с изпълнения, заради които LED ZEPPELIN са легенда в рок музката.
Основателите на бандата Джон Пол Джоунс, Джими Пейдж  и Робърт Плант и присъединилият се към тях Джейсън Бонъм, син на барабаниста Джон Бонъм, изпълняват 16 парчета, сред които паметните Whole Lotta Love, Rock And Roll, Kashmir, и Stairway To Heaven.
20 млн. фенове търсят билети за първото шоу на LED ZEPPELIN от 27 години насам. Само 18 хиляди от тях са достатъчно късметлии, за да се сдобият с така желания билет и да станат част от историята на рок музиката.
Филмът Celebration Day, заснет по време на легендарния концерт на LED ZEPPELIN, излиза на 1 500 екрана в над 40 страни с премиерна дата 17 октомври и се разпространява от Omniverse Vision.
Celebration Day  ще има и своята аудио и видео премиера на 19 ноември благодарение на Song/Atlantic Records.Led Zeppelin са избрани да получат почетната награда  на Kennedy Center за 2012 г. Церемонията ще се състои във Вашингтон на 2 декември тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар