21.09.2012 г.

Моника Люински пише книга за да отмъсти на Клинтън


Моника Люински ще напише книга, в която ще разкаже всичко за връзката си с Бил Клинтън. Тя ще включи интимните си любовни писма до бившия президент и ще разкаже за ненаситното му желание за тройки.
39-годишната бивша стажантка в Белия дом искала да си отмъсти на Клинтън, който според нея излязъл невредим от скандала, а тя така и не успяла да се отърси от позора след разкриването на срещите им в Овалния кабинет.
Приятели на Люински твърдят, че издателите се борят да се докопат до книгата и след проведените срещи тя научила, че може да спечели до 12 млн. долара, ако разкаже всяка пикантна подробност. Толкова получи и бившия американски президент за своите мемоари.
Макар още да не е подписала договор, очевидните й опити да спечели пари от аферата могат да разклатят брака на семейство Клинтън и да навредят на стремежа на Хилари да се кандидатира за президент през 2016 г.
"Моника опита да продължи напред, но кошмарът от аферата й с Бил продължава да я преследва. Тя приближава 40-те без мъж в живота си и е много гневна заради начина, по който репутацията й беше унищожена пред погледа на целия свят", допълват нейни близки.
Книгата ще включва и невиждани до момента любовни писма, които тя написала на президента. Някои от тях били толкова интимни, че тя така и не му ги изпратила, допълва друг приятел на Люински.
Те разказвали за любовта й към Клинтън и за това как 22-годишната по онова време Моника можела да го направи по-щастлив от съпругата му Хилари, която президентът наричал "студена риба".
Той също така осмивал несъществуващия си сексуален живот със съпругата си и казвал, че е единственият, който търси любов извън брака им.
Люински решила да пише, след като опетнената й репутация не й позволила да си намери работа, но тя осъзнала, че може да получи щедро възнаграждение за книгата.
По този начин Моника искала също така да отмъсти на 66-годишния Клинтън, разкриват нейни приятели. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар