20.09.2012 г.

Асен Блатечки с ново амплоа във филма „Пъзел”


Прожекциите на новата българска продукция започват от 25-и

Въпреки че го виждаме в почти всяка българска продукция, Асен Блатечки никога не е изпълнявал главната роля. За първи път това ще се случи в новия филм "Пъзел", който е пълнометражен дебют на Иво Стайков.
Героят на Блатечки е Ник, влюбен до уши в прекрасната Ирен (в ролята - Станимира Колева).
Режисьорът е избрал не актриса, а едно от големите световни имена на модния подиум, да изиграе главната женска роля в проекта му. За нея това е първа главна роля, но професията на актьор не й е абсолютно непозната. Виждали сме я в сериала "Стъклен дом" като мистериозната приятелка на героя на Стефан Данаилов.
Освен, че в "Пъзел" Блатечки изиграва първата си главна роля, ще го видим и в ново амплоа - не на лошото момче, а на абсолютен романтик.
„Пъзел” е позитивна и на моменти дори комична история за живота, в която всички са като парченца от един пъзел, съставен от отделни елементи, всеки от които може да се съедини само с друг, точно определен, за да се нареди картината, отбелязват от екипа.- Често пъти, обаче съдбата реди парченцата по свой начин и поставя на празното място друго, почти същото, но почти... Винаги остава празно място..."
Новият филм на Иво Стайков търси отговора на въпроса “Дали съдбата може да бъде пренаписана”.
Филмът е заснет основно в София. Има и кадри от морето, които са направени в залива на двореца Евсиноград във Варна.
Официалната премиера на” Пъзел” в София е на 25 септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар