18.07.2011 г.

Първата 4D премиера у нас е на 2 септември

Кино, което може да помиришеш

„Деца шпиони: Краят на времето” е първият филм за голям екран, който и в България ще излезе в новия за киноиндустрията 4D формат. Филмът излиза на голям екран в България на 2 септември 2011 г.
Лентата ще предостави допълнително изживяване на зрителите с добавянето на четвърто, ароматно измерение.
Режисьорът на популярната поредица „Деца шпиони” Робърт Родригес („Десперадо”; „Мачете”) е сред първите в киното, които се завръщат към идеята за триизмерните филми, след началото на нейното проучване в края на 50-те години на 20 век.
Като представител на новата вълна в киното, през 2003 г. Родригес заснема SPY KIDS 3D: GAME OVER с концептуално нова 3D техника, изработена по поръчка на режисьора Джеймс Камерън („Аватар”).
С иновативния си подход, в новия си филм Родригес отново е сред първите, които предлагат на зрителите съвсем ново 4D приключение.
В осем специални момента по време на филма, те стават част от действието на големия екран, чрез различни аромати. Въвличането на обонянието в изживяването от филма добавя ново усещане към забавните кино приключения.
С всеки закупен билет се получава и ароматна карта с няколко номера. Когато един от тях се появи на екрана по време на филма, зрителите трябва да разтрият съответния номер на своята карта.
Тази добавена забавна атракция ги отвежда отвъд картината и звука, в симфония от аромати, които съживяват филма. „Зрителите ще се влюбят в ефекта, който ароматите добавят към изживяването от филма”, споделя Родригес.
Вдъхновен за създаването на филма от живота на своята близка приятелка Джесика Алба, Родригес създава динамична и забавна шпионска история, в която актрисата изпълнява главната роля.
Алба изиграва тайния агент Мариса Уилсън, която се отказва от кариерата си в шпионския бранш, за да се отдаде на семейството си.
Майка на 3 годишна дъщеричка, Джесика Алба извървява същия път преди няколко години, когато се оттегля от бляскавия свят на киното, за да се грижи за дъщеря си и съпруга си, филмовият и телевизионен продуцент Каш Уорън.
В „Деца шпиони: Краят на времето” на пръв поглед Мариса Кортез Уилсън (Джесика Алба) има всичко – омъжена е за известен телевизионен репортер, има прекрасно новородено дете и умни доведени близнаци.
В действителност, опитите да бъде добра майка на Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук) са най-голямото предизвикателство, тъй като хлапетата изобщо не я искат наоколо. В добавка, съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) не би разпознал шпионин дори да живее с такъв, какъвто точно е случая с Мариса - тя е оттеглил се таен агент.


Няма коментари:

Публикуване на коментар