27.07.2011 г.

Обратната теория за конспирацията описват в „Наци интернешънъл” и „Четвъртият райх”

Световната конспирация, но в друг вариант, възкресявайки старата теза за „Черния интернационал” описват в книгите си Джоузев Фарел и Джим Марс. Опирайки се на реални факти те лансират версията, че в основата на сегашния световен ред и следвоенните кризи стоят... нацистите.
В книгата си „Наци интернешънъл”, получилият образоването си в Оксфорд, физик и историк Джоузеф П. Фарел продължава поредицата си от експозета за тайните нацистки дейности, имащи статус на бестселър. Според него нацистите са оцелели от Втората световна война и са се ангажирали в следвоенни манипулации на различни производствени технологии, икономики и цели държави!
Фарел разкрива предвоенните корпоративни партньорства между нацистите и предприятия в САШ. Историята започва с капитулиралата нацистка Германия и излиза в подробности евакуационните планове на германците, които – изумително – включват пресъздаването на огромна нацистка Германия в Южна Америка! Този все още малко известен, но изумителен план е реализиран с помощта не на друг, а на аржентинския диктатор Хуан Перон, "И. Г. Фарбен" и Мартин Борман. След това Фарел разкрива нацисткото проникване в мюсюлманския свят, включително ролята на Вилхелм Фос и Ото Скорцени в Египет по време на управлението на Гамал Абдел Насър.
Фарел разкрива нацистката ръка в развитието и контрола на нови енергийни технологии, включително проектът за ядрен синтез Барилоче, "Плазматор" на д-р Фило Фарисуърт и работата на д-р Николай Козирев. Накрая той изобличава желанието на нацистите да контролират Космоса и изследва връзката им с НАСА. Включено е пленително и отварящо очите представяне на езотеричното значение на "Мишън Патчис" на НАСА.
Нацисткото господство не свърши с разрушаването на бункера на Хитлер. Това е неразказаната история на ВЪЗХОДЪТ НА ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ, твърди другият автор Джим Марс.
В книгата си Джим Марс, автор на ъндърграунд бестселъра "Господство и потайност”, разкрива плашещо реалната възможност САЩ днес да се превръщат в Четвъртия райх - продължението на идеология, за която се смята, че е изличена преди повече от половин век.
Той обяснява, че националсоциализмът никога не е умирал, а неговата философия е жива и активна в съвременна Америка. За съжаление повечето хора не могат да разберат сенчестите връзки между фашизма и корпоративната власт, армията и избраните ни лидери.
„Въпреки че САЩ подпомогнаха разгромяването на германците през Втората световна война, ние не успяхме да разгромим нацистите. В края на войната най-висши нацисти заедно с техните млади и фанатизирани протежета използваха плячката от Европа, за да създадат корпоративни компании на предната линия в много страни, включително САЩ. Използвайки откраднатото богатство, мъже с нацистки произход и манталитет подготвиха пътя си към корпоративна Америка, бавно изкупувайки и консолидирайки компании в гигантски многонационални конгломерати. Хиляди други нацисти дойдоха в САЩ в рамките на класифицирани програми като Project Papercilip (Проект "Кламер"). Те донесоха със себе си върховна оръжейна технология, която подпомогна спечелването на космическата надпревара, но донесоха и коварната си нацистка философия в нашите граници. Тази идеология, основана на авторитарния принцип, че целта оправдава средствата, включително непровокирани агресивни войни и орязване на индивидуалните свободи, е завладяла в желязна хватка "земята на свободните и дома на смелите".
Джим Марс лансира, че през последните шестдесет години не е стихвало усилието в съвременна Америка да се внесе форма на националсоциализъм, създавайки по същество модерна империя... или "Четвъртия райх. Както пише д-р Йозеф Гьобелс – „Войната със злото трябва да изглежда трудна на възможна...” Така липсата на враг може да бъде „логично” обяснена и то с враг, който е добре известен...

Няма коментари:

Публикуване на коментар