15.07.2011 г.

Take That направиха сингъл за 3D адаптацията на „Тримата мускетари”

Още една класика ще бъде представена в триизмерен проект. Нов филм за "Тримата мускетари" ще се появи по кината от септември.
Именно този проект вдъхновява и момчетата от Take That, които записаха и новия си сингъл специално за лентата. Името му е When We Were Young и ще бъде основна тема в новата 3D адаптация по романа на Александър Дюма.
Приключенският екшън, с участието на Орландо Блуум, Мила Йовович, Логан Лърман и др., буквално става причина баладата да се появи на бял свят.
Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж, Марк Оуен и Роби Уилямс решили да напишат парчето, след като гледали „Тримата мускетари 3D” на частна прожекция в Лос Анджелис, заедно с режисьора на филма Пол Андерсън.
Гари Барлоу споделя: „Филмът е толкова зрелищен, че ни се прииска да го озвучим с хубава музика. И така се роди песента. Плюс това намираме много общо между мускетарите и нас самите. When We Were Young напомня малко за миналото, тъй като се върнахме към живите китари и пиано в аранжимента.“.
В момента Take That са по средата на турнето си Progress Live Tour, което ще приключи в края на месеца.
Част от него са осем концерта на стадиона „Уембли“, с което бой бандата ще надмине рекорда на Майкъл Джексън по време на турнето му Bad Tour през 1988 година, когато кралят на попа изнесе седем концерта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар