4.07.2011 г.

Обявиха трима от кметовете на ГЕРБ в Старозагорско

ГЕРБ представи на пресконференция 47 кандидати за кметове, издигнати от партията. За област Стара Загора са обявени три кандидатури. За община Стара Загора кандидат е депутатът Живко Тодоров. Той вза най-много гласове при номинациите в местната структура на партията и неговото име не е замесено в нито един от скандалите, съпътстващи мандата на ГЕРБ. А скандалите са много – с широко програмираните проекти, с неразрешените проблеми с транспортния трафик, с въпросите около чистотата, ремонтите на важни обекти и т.н.  
В момента кмет е проф. Светлин Танчев, той заяви, че няма да се кандидатира за втори мандат, защото иска да се отдаде на науката, семейството и внучето си. В община Раднево ГЕРБ застава зад кандидатурата на сегашния градоначалник д-р Юлиян Илчев, който бе съперник на герберите в миналия вот.
В община Казанлък партията издига сегашния заместник-областен управител Галина Стоянова. Казанлък дълги години се управлява от сегашния кмет Стефан Дамянов, винаги в многообразие на задкулисна търпимост, което според нас не е добро за общината и ние се стремим да излезем с лицето си, без да участваме в безпринципни коалиции, каза Стоянова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар