21.11.2012 г.

Бизнесмен ударил половината джакпот от тотото


За първи път от дълги години обявиха името на един от късметлиите, спечелил от тотализатора. Пернишкият бизнесмен Росен Русимов се похвали, че той е пуснал един от двата фиша, които спечелиха по 4,7 милиона лева от тотото в неделя, пише "24 часа". Тогава падна рекордният за България джакпот от 9,47 млн. лв.
Новината се разчу след здрав купон в понеделник вечерта. Росен разбрал, че е късметлията, в кафене “Малибу”, което се намира точно до пункта, където е пуснат печелившият фиш. Вечерта събрал най-близките си, за да полее късмета. Русимов е собственик на фирмите “Верига груп”, “Витрен” и “Фламинго 002” за изработка на вериги и съсобственик на Централна ремонтна база в Перник.
Той призна, че е планирал как да изхарчи милионите, които щял да вземе от централата на тотото. Вече бил поръчал ново оборудване за ремонтната база, което щяло да глътне по-голямата част от джакпота. Така Русимов щял да стабилизира бизнеса си.
Все още не е ясно кой е взел останалите 4,7 милиона, които паднаха в Бобошево. Главен заподозрян е братът на кмета, след като в понеделник мнозина вярваха, че градоначалникът е пуснал фиша с милионите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар