27.11.2012 г.

Показват „Джурасик парк” на 3D формат за 20-годишнината от създаването на филма


В света на динозаврите отново ще ни потопи "Джурасик Парк", но вече в 3D формат. Легендарният свят на Стивън Спилбърг става още по-жив и внушителен по повод 20-ата годишнина от филма. 
Триизмерната му версия  ще предложи ново изживяване пред големия екран с по-ясна, кристално чиста и по-динамична картина и въздействаща реалистичност, отбелязват разпространителите.
„Юнивърсъл” вече пусна първия трейлър на Джурасик Парк 3D, който дава почти физически досег с легендарните бронтозаври, велосираптори и огромния тирантозавър Рекс.
В него виждаме отново и героите на Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Самюъл Джаксън и Ричард Атънбъро, направили ги популярни за милиони зрители по света.
„Джурасик Парк“ излиза през 1993 г. и регистрира приходи от 914 милиона щатски долара в световния бокс офис, което тогава го превръща в най-касовия филм на всички времена. И днес праисторическото приключение за зрители на всякаква възраст все още е сред 20-те филма с най-високи приходи в световен мащаб. Филмът впечатлява с революционни за времето си специални ефекти и е отличен с три награди „Оскар“: за най-добри визуални ефекти, най-добри звукови ефекти и най-добър звук.
След успеха на първия филм, „Джурасик Парк“ се превръща в трилогия, която към днешна дата е генерирала приходи от над 2 милиарда щатски долара.
"Джурасик парк" 3D e с премиера у нас на 3 май 2013 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар