19.11.2012 г.

До средата на декември върви кампанията – „Подари любима книга”


До 15 декември може да подарите своята любима книга на Регионална библиотека „Захарий Княжески". Няма изисквания за жанра или темата на книгата, информира Снежана Маринова - директор на библиотеката в града на липите. Тя обобщи, че книгите могат да бъдат от класически или съвременен автор, за деца и възрастни - единствено важно условие е това да е книга, която означава нещо за Вас. Може да разкажете накратко каква е историята на подаръка и с какво тази книга е повлияла или променила живота Ви.
Даренията се приемат всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески" в Заемната за възрастни или в отдел „Информация" на първия етаж, Стара Загора, бул. Руски 46, където до 17 ноември можете да разгледате фотографиите от гостуващата изложба „Благотворителността през обектива".
През декември, на кратка церемония в Регионална библиотека „Захарий Княжески" , ще се връчат свидетелствата за дарение на хората, които са подкрепили дейността на Библиотеката през годината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар