8.11.2012 г.

„Под прикритие” отново на екран от 25 ноември


Третият сезон на родното криминале „Под прикритие" тръгва в ефира на БНТ от 25 ноември.
От рекламите на сериала, които вече текат в ефира на националната телевизия, става ясно, че героят на Мариан Вален - Куката, остава жив. В последния епизод на втория сезон беше останало впечатлението, че загива, но феновете така и не се примириха, че вече няма да гледат любимия си гангстер.
В новия сезон ще има много екшън сцени - както на земя, така и по вода и високо в планината. Мафиотският бос Джаро е в затвора, а мястото му е заето от неговото бивше протеже Иво, изигран от Захари Бахаров. Дали обаче Туджаров ще се примири с това положение и как ще намери изход от него? Това все още е загадка.
Не е ясно и какво ще стане с добрия герой - този на Ивайло Захариев. Влязъл доброволно в клопката на мафията, той се тревожи, че нещата вече са станали твърде опасни. И ще направи всичко възможно да спре новия мафиотски бос - Иво.
През изминалите месеци, екипът се похвали със заснемането на екшън сцени по вода и под вода, както и вмъкна персонажите в тунелите на софийското метро и на над 1600 метра надморска височина, в Рила планина.
Екшън преследване през вековните борови гори, срещи на престъпни босове, мръсни тайни и много красиви жени са само част от сцените, които са заснети в Боровец.
Над 50 човека екип, заедно с актьорите Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, Дария Симеонова, Снежана Макавеева, Александър Сано, както и около 30 човека специална масовка взели участие в сцените в планината.
Режисурата е на Зоран Петровски. Напрегнатите моменти улови камерата на оператора Александър Станишев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар