11.02.2011 г.

Легендата Джо Кокър отново идва в България.

Голямото музикално събитие за хилядите български фенове на звездата ще се състои на 28 май 2011 (събота) в столичната зала Фестивална, съобщиха организаторите от Болкън Ентъртеймънт.
Билетите ще бъдат на цени 80 лв. (правостоящи), 90 лв. (седящи) и 100 лв. (правостоящи Golden Circle) и влизат в продажба на 14 февруари в мрежата на Ивентим, включително Германос, Пикадили, Техномаркет, билети ще се продават и в Билетен център НДК.
Кокър е голямо име в музикалния бизнес вече повече от 40 години. Издал е 21 студийни и четири лайв албума. Напоеният му с блус и соул глас просто не може да бъде сгрешен и е негова абсолютна запазена марка. Продал е милиони копия от своите албуми по целия свят и е създал невероятни и супер обичани хитове. ДЖО КОКЪР е носител на най-престижните световни награди, включитело Грами, Златен глобус и Оскар. Плюс има орден на Британската империя. Без съмнение, ДЖО КОКЪР е не просто истинска музикална легенда, но и един от най-популярните и успешни певци за последните четири десетилетия.
Но въпреки безбройните отличия и милионни проджаби, той симпатизира и се отъждествява с всички онези, които не са имали неговия късмет, аусайдерите и неоправданите. Трудно е да се повярва, но, въпреки че е икона за поколения музикални фенове и колеги музиканти, той продължава да не се възприема като победител.
Есента на 2010 Джо Кокър се завърна с нов албум, първи за Sony Music. “Hard Knocks” е на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс. Концерът у нас е част от турнето в подкрепа на албума “Hard Knocks Tour” и сега за първи път на живо у нас ще чуем песните от новия албум на звездата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар