2.02.2011 г.

Ковърдейл и компания, плюс “Джудас” идват през лятото

Гръмовен концерт за любителите на хеви-рока се задава на 8 юли в София. На сайта на "Уайтснейк" преди ден се появи информация, че на тази дата Дейвид Ковърдейл и компания ще излязат на стадион "Академик". По всичко личи обаче, че основният гост на вечерта няма да са те, а "Джудас Прийст". Британските ветерани в момента правят последното си световно турне, на което обикалят именно с "Уайтснейк". Двете групи имат серия концерти наоколо: на 1 юли са в Сърбия, на 3-ти в Румъния, а на 10-и - в Истанбул. Че "Джудас" ще пристигнат и у нас, намекна вчера радио Z-Rock.
За Ковърдейл и компания това ще е пето гостуване в България. "Уайтснейк" в момента представят новия си албум Forevermore, а отзивите са, че 59-годишният Ковърдейл е в страхотна форма. "Джудас" с Роб Халфорд все още няма да слагат край на своята кариера, която започна преди 43 г., но след това турне силно ще ограничат изявите си.
Засега няма потвърждение от български промоутър за този двоен концерт. Но е възможно изявата на "Уайтснейк" и "Джудас Прийст" да е част от фестивала Sofia Rocks, част от Sonisphere, който ще се проведе за втори път у нас това лято.

Няма коментари:

Публикуване на коментар