14.02.2011 г.

"Айрън Мейдън" потвърдиха,че ще идват

Макар организаторите на фестивала "София рокс", част от "Сонисфиър", все още да не са съобщили кога, на кой стадион и с кои групи ще се състои тазгодишното издание, яснота бе внесена от една от участващите групи. Британските хеви метъл легенди "Айрън Мейдън", за които неофициално се знаеше, че ще са хедлайнери на едната вечер, сами потвърдиха, че ще идват.
В петък вечер в Москва се състоя първият концерт на "Айрън Мейдън" за годината и на продаваните там фланелки, с датите от турнето The Final Frontier 2011, ясно личи, че на 21 юни Брус Дикинсън и компания ще бъдат в София. Което ще е третата визита на групата в България след 1995-а (тогава с Блез Бейли като вокалист) и 2007-а.
"Мейдън", считани за един от колосите на метъла в последните 30-ина години, ще бъдат основната атракция и на всички останали места, откъдето ще мине тази година пътуващият фестивал "Сонисфиър". Сред другите групи и изпълнители, потвърдени в останалите страни, които вероятно също ще свирят и на "София рокс", са "Слипнот", "Моторхед", "Мастодон", "Линкин Парк", "Корн" и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар