9.11.2010 г.

Старозагорка взе приза Мисис България

Старозагорска красавица Диана Колева е новата носителка на короната на Мисис България - Земя 2010. Тя е достигнала финала на националния конкурс за омъжени дами, проведен преди броени дни в столицата. Победителката е зодия Водолей, има висше юридическо образование и международни търговски отношения.
Тя е майка е на 9 годишна дъщеря, а хобито й е фотография. Любимият й израз: Важно е човек да знае какво иска, но по-важно е да знае как да го постигне. А най-важно в живота е здравето на семейството.
Това е първият конкурс и първата корона в живота ми и затова е и много ценна. Важното е, че я получавам в момент, в който вече съм се реализирала като майка и съпруга, и това е един съвсем зрял и съзнателен избор. Семейството ми ме подкрепяше през цялото време, а за титлата много помогна и дъщеря ми Мирела, която лично ме представяше във втория кръг, разказа носителката на титлата. Малката е впечатлила журито и водещата Маги Желязкова с думите: "Мама е много добра и много благородна, и затова заслужава да бъде избрана.
Диана Колева е била единствената старозагорска представителка сред 14-те, по думите й, все красиви и достойни кандидатки.
Освен Диана, с равностойни титли т.г. се окичиха и софиянките Галена Георгиева - Мисис България Свят 2010, Мисис България Европейски съюз 2010 стана Росица Стойчева, а Мисис България Вселена 2010 – Паулина Петракиева.
Всички финалистки са получили специални награди – най-голямата селектирана до момента перла в света, както и козметика. 12-ото издание на конкурса Мисис България се проведе под мотото За чиста околна среда в подкрепа на информационната кампания на Европейската комисия „Ти контролираш промените в климата”. Стартира и благотворителната кампания на организация Мисис България за подпомагане на детската клиника по изгаряния в Пирогов.
Диана Колева сподели, че заедно с бизнесмена Пламен Русев планират серия инициативи, за да популяризират града. Присъстващите на церемонията не пропуснаха да издигнат транспарант с надпис „Стара Загора – център на вселената”. Това е осемгодишна идея на бизнесмените Пламен Русев и Николай Далаков за популяризирането на региона като туристическа дестилация. Те все още чакат отговорът на общината за изграждането на паметник на вселената в центъра на града. На първо време и в Стара Загора ще бъде направен благотворителен търг на детски играчки. Средствата, събрани на него, ще бъдат дарени на Детско инфекциозно отделение в МБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”.


Няма коментари:

Публикуване на коментар