16.01.2012 г.

Десислава най-вероятно ще представя страната ни на „Евровизия” 2012

Десислава /DESS/ отива на финал на „Евровизия” с песента си „Love is alive”. Деси бе класирана на първо място от професионалното жури. Пак тя грабна първото място и при гласуването със смс-и от зрителите, пише на официалната й страница във Фейсбук.
Десислава бе сравнително лаконична по отношение на представянето си: „Радвам се, разбира се. Искам да кажа, че заложих на семпло изпълнение, за да се подготвя добре за финала. Специални благодарности на екипа, с който работих по песента – а именно хореографа Анета Авакян, танцьорите Калин и Иво от трупата на Нешка Робева, беквокалистите – Неделяна от пиано бар „Хавана”, Бобо и Дани.”
Македонецът Даниел Каймакоски, който стана популярен в България покрай риалити формата „Пей с мен”, дойде специално от Виена, където живее и работи, за да пее с талантливата певица.
Десислава благодари и на Борислав Миланов от “Симфоникс”, композитор на „Love is alive”, който бе неотлъчно до нея.
„Щастливи сме, че песента отива на финал. За нас не е голяма изненада, защото честно казано, го очаквахме. Това, което не харесвам, е отново реакциите, че поп фолка бил спечелил. Извинявайте много, но песента на Десислава не е поп фолк и всеки, който разбира от музика, може да чуе, че тя не е една поп фолк певица, а изключително талантлив творец! Иска ми се да спрат завистливите подмятания, защото съм сигурен, че Десислава би представила България достойно!”, обясни Борислав Миланов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар