11.01.2012 г.

Недялко Недялков си няма работа – става областен управител

Дни, след като премиерът Бойко Борисов каза на магистралата край Нова Загора, че старозагорският депутат Недялко Недялков няма да е новия областен управител на Стара Загора, това назначение вече е факт. Днес стана ясно, че бившият председател на общинския съвет в Зарата, бивш лидер на ГЕРБ в региона и бивш шеф на предизборен щаб на партията ще е губернатор.
Край Нова Загора министър-председателя каза, че Недялко Недялков „си има друга работа” и няма да поема областта!?! Явно обаче си няма друга работа, или пък си я е свършил.
„Не съм изненадан от назначението, защото все пак има Изпълнителна комисия на ГЕРБ и Министерски съвет, от които зависи това решение", сподели за Дарик новият областен управител Недялков.
Длъжността областен управител временно се изпълнява от  Димитър Драчев, който беше заместник на бившия областен Йордан Николов, който сега е заместник-кмет. Всички тези рокади са характерни за управлението на ГЕРБ в страната и региона, макар че обикновеният гражданин трудно може да разбере тази кадрова политика. Както е казано – „Кадрите решават всичко!”. А г-н Недялков е доказал явно своите качества…

Няма коментари:

Публикуване на коментар