20.06.2012 г.

Red Hot Chili Peppers представят 18 нови песни, идват у нас през септември


Red Hot Chili Peppers обявиха, че ще разкрият 18 неиздавани по-рано парчета от звукозаписните сесии на последния си албум “I’m With You”. Всяка от песните ще бъде достъпна навсякъде по света както в дигитален формат, така и на седеминчов винил.
Първата двойка – “Strange Man” и “Long Progression”, ще излязат на 14 август, втората – с песните “Magpies” и “Victorian Machinery”, ще излезе на 11 септември тази година. “Never Is A Long Time” и “Love Of Your Life” пък феновете ще могат да закупят след 2 октомври.
Следващите три двойки песни, които засега не се разкриват, ще се появят на 6 ноември, 4 декември и 18 декември. Последните три плочи ще бъдат на пазара в началото на 2013 година.
Всяко от деветте седеминчови издания ще могат да бъдат комбинирани от феновете, като по този начин ще се създаде едно по-голямо произведение.
“Да откриеш песни, които да си подхождат с други, е специална задача, която изисква точните хора… и точните песни”, казва китаристът на RHCP, Josh Klinghoffer. Някои песни някои звучат по-добре заедно с други, а останалите се нуждаят от повече внимание и допълнителна грижа. Това са именно такива парчета”.
Всяка от деветте седеминчови плочи ще включва артуърк от Kelsey Brookes. Добре документираните основи в микробиологията, сърф културата и фолк изкуството, които има зад гърба си артиста и които ясно личат от творчеството му, са пречупени през призмата на крещящи цветове, дръзки образи и вечни мотиви.
В момента Red Hot Chili Peppers са на световно турне в подкрепа на актуалния си албум “I’m With You” и свирят в напълно разпродадени зали по цял свят. На 1-ви септември ги очакваме и в София, когато култовата банда ще изнесе първото си шоу у нас на стадион Георги Аспарухов в столицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар