20.06.2012 г.

Ламбо ще играе в нов сериал на Димитър Митовски


Стефан Данаилов вероятно отново ще влезе в любимата си роля - на мастит мафиот, който дърпа конците от двете страни на барикадата. Професорът депутат ще е лидер от първа класа в една от трите нови продукции на Димитър Митовски, Гочев и Росен Цанков. Едва ли може да има съмнение, че арената ще е бТВ, предаде Стандарт нюз.
Говори се, че работното заглавие на въпросната поредица е "Фамилията". В нея може би ще се появят доста от фаворитите на триото - от Калин Врачански до Юлиян Вергов. На кастинг вече е бил или се готви Деян Донков, чийто герой от "Под прикритие" беше застрелян скоропостижно, въпреки че сагата продължава през есента. Около проекта гравитират и доста от учениците на Мастера. В "Стъклен дом" той беше в компанията на Асен Блатечки, Башар Рахал и Александър Кадиев, трима от любимите му студенти. Сценарият още се доизкусурява, въпреки че подготовката кипи с пълна пара.
Из гилдията се носят слухове, че Елена Петрова ще е продуцент на "Шестият ключ", както може би се казва "мистичната" сага. Преди време Гочев призна, че няма да гонят ефекта на "Туин пийкс", но ще става дума за нещо наистина коренно различно от това, което шества в момента по тв програмите.
Митовски, Гочев и Цанков работят и върху музикален сериал за по-младежката аудитория. Говори се, че работният вариант на заглавието му е "Групата". Там ще се окажат повечето от най-свежите попълнения в техните филми.
Неотдавна стартираха и снимките на крими сериала "Къде е Маги". Какво ще се случи и дали ще има договор тепърва ще се разбере. Засега се знае, че в главните роли са Георги Стайков и Параскева Джукелова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар