11.06.2012 г.

Карловката Милиана с короната на Долината на розите


Карловка е най-красивото момиче в Долината на розите. Милиана Танчева от СОУ „В. Левски” бе коронясана като  Царица „Розова долина” на пищно шоу в казанлъшкия дом на културата „Арсенал” в събота вечерта.
Тя спечели гласовете на журито и симпатиите на публиката в конкуренцията на още 15 хубавици от 7-те общини в Розовата долина – Калофер, Сопот, Карлово, Павел баня, Мъглиж и Гурково. Короната й бе връчена от актуалната Мис „Българи” за миналата година - казанлъчанката Ваня Пенева, чиято кариера по модните подиум тръгна именно от този конкурс. От Карловско са и двете подгласнички на Царицата в Долината на розите – Десислава Гичева от гр. Баня, и Христина Колева – от Калофер.
Новата Мис „Розова долина” Милиана ще бъде наесен в 10-и клас, но вече има своята мечта – смята да учи фармация и да се посвети на фармацевтиката. Мис „Розова долина” съвсем скоро ще се направи и първия си международен воаяж – до Китай. Наградата за далечното пътуване на победителката бе от Българо-китайската търговска палата.
Виртуозите от групата „Танцът на вятъра” и първата победителката от първия сезон на ТВ-шоуто „Мюзик-айдъл” Невена Цонева поддържаха високия градус на настроението между трите тура на конкурса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар