19.06.2012 г.

Завършиха петзвезден Парк-хотел край езерото „Загорка”


На 18 юни се състоя заседание на държавна приемателна комисия за въвеждане в експлоатация на обект комплекс Парк-хотел „Стара Загора”. В комисията участваха представители на всички специализирани контролни органи, проектанти и изпълнители. Обектът беше инспектиран от специалисти на РИОКОЗ, Технически надзор, ДНСК-Стара Загора,  представител на Община Стара Загора, противопожарна служба и други институции.
Всички членове на приемателната комисия излязоха с положително заключение за въвеждане на обекта в експлоатация и издаване на Акт 16. Напълно завършени са всички видове строително-монтажни работи, включително и обзавеждането. Констатирано е много добро изпълнение на предвидените в проектната и строителна документация дейности с много високо качество на използваните материали.
Комплексът се състои от хотелска част, ресторант, няколко конферентни зали, лоби бар, медия център, покрито барбекю с лятна градина, сладкарница, УЕЛНЕС-център и други. Изцяло подменени са водопроводната система и електрическата инсталация на стария комплекс, монтирана е модерна климатична инсталация. Извършено е благоустрояване на средата около хотелската част.
Парк-хотел „Стара Загора” е новото име на някогашния комплекс „Загорка”, намиращ се край езеро „Загорка”. Той ще бъде първият петзвезден комплекс в Стара Загора. Официалното му откриване е насрочено за 30 юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар