27.06.2012 г.

ГЕРБ канят в партията адепт на култа към Премиера


С Него напред, вече със 140 км/ч по магистралите...

След като премиерът сърдечно (това му е най-присъщата черта) си призна, че има тайна дама на сърцето, която ще вземе след като излезе от  политиката (макар чеп това надали ще стане в близките 10-тина години), почитателите на култа към личността му събират още фенове в партията. Заклетият фен на Бойко Борисов от Русе, на чийто опел грейна ликът на премиера, както и художникът на изображението, бяха поканени да станат членове на ГЕРБ.
Автомобилът, върху предния капак на който грее образът на облечения в тъмно сако и замислен български премиер, предизвика истинска атракция в Русе.
Спиро Янкулов, собственик на колата, както и художникът Илиян Илиев, получиха лично от народния представител Пламен Нунев формуляри за членство в партията.
Двамата разказаха накратко как им е хрумнала идеята и как се е осъществила.
Собственикът на уникалното возило Спиро решил да изрисува колата си по този начин, защото харесва много премиера още от времето, когато е бил състезател по карате.
Според русенеца и като премиер Борисов си върши добре работата и затова решил да изрази по този нестандартен начин отношението си.
Със задачата се заел художникът Илиян Илиев, който сега кандидатства по схема на Агенцията по заетостта за насърчаване на предприемачеството. Никой не е предполагал, че творбата му ще породи такъв интерес.
Получени са много предложения за купуване на уникалната вече лека кола, но Спиро Янкулов отказвал предложенията. Той обаче не отказва на желаещите да се снимат с нея, похвалиха се от ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар