30.07.2012 г.

Стефан Диомов спечели за четвърти път конкурса „Бургас и морето”

Песента "Полунощ е ..."  на композитора Стефан Диомов в изпълнение на "5-те сезона" заслужи две награди от 30-ия национален конкурс "Бургас и морето".  За нея гласуваха и журито, и публиката в препълнения снощи Летен театър. Това е четвърта победа за композитора от обичания в Бургас песенен конкурс, този път със създадената от него група "5-те сезона"
Второ място в конкурса зае "Магията" в изпълнение на Гергана Великова, а трета стана песента "Разни мъже" на Стефка Емилова.
"Благодаря на тези четири талантливи създания. Те осмислят направеното от мен", каза Стефан Диомов, създател на група "5-те сезона".
Това е четвърта победа за композитора от обичания в Бургас песенен конкурс, а в колекцията си от статуетки той има и две втори, и едно трето място.
11-те песни финалисти бяха ооценявани от 9-членно души с председател Добрин Векилов - Дони.
Докато журито гласуваше,  гостите в Летния театър чуха десет любими песни от минали години.
Те бяха определени чрез гласуване в интернет.
Любимите хитове на бургазлии изпълниха Ваня Костова, Маргарита Хранова, "Тоника", Панайот Панайотов, Кичка Бодурова и разбира се Тони Димитрова. Песента "Ах, морето" бе наредена на първо място.Много аплодирана беше и "Момчето, което говори с морето".

Няма коментари:

Публикуване на коментар