29.01.2013 г.

Вече са ясни всички участници на рокфеста в Каварна


Организаторите на "Каварна рок" обявиха и последната група, която ще гостува на фестивала тази година.
"Тъндър" ще излязат на сцената още в първия ден на рок събитието.
"Каварна Рок Фест 2013" ще се проведе на 1 и 2 юни с участието на много звезди, от които е достатъчно да се чуят имената на "Дийп Пърпъл" и "Аксепт", последвани от други световноизвестни рок изпълнители.
С обявяването на "Тъндър" вече е известна цялата програма на фестивала. След турнето на "Уайтснейк" и "Джърни" в Англия, на което "Тъндър" ще бъде специален гост, те пристигат направо в България, за да зарадват феновете си.
"Тъндър" е английска рок група, която бележи възход през годините на грънджа.
Първоначално групата се нарича "Нътин' Фенси" и през следващите години свирят в клубове из Лондон и пускат независимия сингъл Looking For A Good Time.
С идването на Хари Джеймс, който сяда на мястото на предишния барабанист, групата променя името си на "Тераплейн" и издава два албума.
При посещение в САЩ групата, която е тласкана от продуцентите към поп звучене, се запознава с истинската рок сцена и се завръща в Англия с идеята за рок музика и с новото име на групата - "Тъндър".
Именно с "Тъндър" англичаните започват да градят сериозно кариерата си. С техния продуцент Анди Тейлър (продуцент и на Дюран Дюран), те правят много рок балади.
През 1992 Laughing on Judgement Day застава на второ място в класациите за най-добър албум. През 1995 Behind Closed Doors отново оглавява челните позиции и заема пето място отново в същата категория.
През 2006 г. реализират сингъла The Devil Made Me Do It, а последният изкаран албум Bang! излезе през 2008 г.
С много събирания и раздели на състава, с девет албума зад гърба си, "Тъндър" са излизали на една сцена със звезди като "Дийп Пърпъл", Алис Купър, "Джърни", Тед Нъджент и "Роудстар".
Промоционални билети и за двата дни на "Каварна Рок фест 2013" са в продажба в мрежата на "Ивентим", а цената е 70 лв.
Промоцията ще продължи до 31 януари 2013г., след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лв., а еднодневният - 60 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар