11.01.2013 г.

Вампирите от здрач се очертава да оберат „антиоскарите” – „Златните малинки”

Филмът "Здрач: Зазоряване - Част 2" определено се понрави на феновете на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, но не и на критиците. Фантастичната вампирска продукция се оказа абсолютeн фаворит в антипода на "Оскар"-ите – церемонията по връчване на „Златни малинки". Лентата на режисьора Бил Кондън участва с номинации в 11 категории, сред които тези за най-лош филм, най-лош актьорски състав, най-лош сценарий и най-лош римейк или продължение.
Робърт и Кристен, които са двойка в живота, очевидно не са впечатлили организаторите на събитието и са номинирани за „малинка" и в категорията за най-лоша екранна двойка.
Основен „конкурент" на „Здрач" е комедията „Браво, момчето ми!" с участието на Адам Сандлър. Тя ще се бори за статуетка в осем категории.
Риана много се надява да влезе и в света на киното и вече дебютира с роля в лентата „Боен кораб". Играта ѝ обаче не е оценена по достойнство. Дамата е номинирана за най-лоша поддържаща актриса , а самата лента е със седем номинации. В същата категория тя ще се конкурира с Джесика Бийл („Зов за завръщане") и Дженифър Лопес („Очаквай неочакваното").
За най-лоша актриса изборът ще бъде между Катрин Хейгъл за участието ѝ в "Ловец на глави", Мила Йовович ("Заразно зло: Възмездие"), Тейлър Пери ("Мадеа и програмата за защита на свидетели"), Кристен Стюарт ("Здрач: Зазоряване - Част 2" и "Снежанка и ловецът") и Барбара Стрейзънд ("Гузен негонен").
А за най-лош актьор номинирани са Никълъс Кейдж за "Призрачен ездач 2" и "В търсене на справедливост", Еди Мърфи за "Хиляда думи", Робърт Патинсън за "Здрач: Зазоряване - част 2", Тейлър Пери за "Детектив Алекс Крос" и "Добри дела" и Адам Сандлър за "Браво, момчето ми!".

Няма коментари:

Публикуване на коментар