23.04.2015 г.

УЕФА ЕВРО FUN PARK в центъра на Стара Загора

 Европейското първенство за юноши до 17 години стартира с много забавни игри и награди!

След като стана ясно, че учениците ще могат да гледат безплатно откриването на Европейското първенство по футбол за младежи до 17 години (първият мач е на 6 май на стадион „Берое”), от 22 април 2015 –  на площада пред Община Стара Загора, малки и големи ще могат да станат част от футболната емоция, като се включат в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK. Само веднъж в историята, преди цели 56 г., България е била домакин на футболни еврофинали (тогава до 19 г.). От БФС все още не са потвърдили официално цената на билетите на Евро 2015, но се планира те да са около 2 лева. На стадиона под Аязмото ще се играят осем от срещите.
Всеки делничен ден от 11 ч. до 14 ч. и от 17 ч. до 20 ч. УЕФА ЕВРО FUN PARK ще е отворен за всички фенове.
През уикендите атракционите ще очакват своите посетители от 11 ч. до 19 ч.
Освен забавни игри и състезания, отборът на УЕФА ЕВРО FUN PARK ще организира и мини футболни турнири. Желаещите участници ще могат да се записват във фен зоната.
Ако искате да станете част от УЕФА ЕВРО 2015 и да усетите тръпката на стадиона, можете да се запишете на място в Доброволческата програма на турнира или да попълните бланката онлайн на:
Освен много футболни емоции и незабравимо изживяване с приятели, ще имате и възможността да спечелите различни награди, а защо не и билет за някои от срещите на ЕВРО 2015?
Всеки записал се и взел участие в игрите на УЕФА ЕВРО FUN PARK ще получи score карта, с която автоматично се регистрира за участие в жребий, който му предоставя уникалния шанс да спечели телефон от Мтел.
България открива шампионата с мач срещу Хърватия на 6-и май в Стара Загора на стадион „Берое“ в 19 ч. Финалът ще се играе в Бургас на стадион “Лазур“.
Фен ли си? Eла и спечели.
Включи се в играта и подкрепи България!
За да следите всичко за турнира, се включете във фейсбук групата на UEFA EURO 2015 U-17:
https://www.facebook.com/groups/835795816456009/?pnref=story

Няма коментари:

Публикуване на коментар