24.04.2015 г.

Нов сезон на сериала "Под прикритие" готви БНТ

"Има зелена светлина от БНТ, в момента се пише сценарият, а снимките стартират в края на май - началото на юни. Излъчването на сериала ще започне през есента на 2015 година", обяви продуцентът Димитър Митовски пред в. "24 часа".
Той разкри, че екшънът ще продължи, а след като Джаро бе убит от Попов някой трябва да заеме неговото място. Сериалът ще продължава да залага на позиция по актуалните социални и обществени теми, затова и предстоящата реформа в съдебната система ще залегне в сценария.
По думите на Митовски този сезон ще вдъхне нов живот на сериала и предстои истинското развитие на "Под прикритие".
"Това наистина е най-успешният български сериал в историята по отношение на популярност и световно разпространение. Той е приет изключително добре на няколко континента по света. Нека не говорим за финансовото измерение на нещата, а по-скоро за моето удовлетворение като продуцент и за това, че този пробив е толкова важен за мен, колкото и за цялата българска кинообщност. Тук трябва да отбележа, че основен продуцент е БНТ и основните приходи са за тях. Това прави “Под прикритие” най-успешния не само в рейтингово, но и във финансово отношение проект на телевизията. Спекулациите в някои медии, че харчим парите на данъкоплатците и не изпълняваме обществена функция, ми се струват, меко казано, неоснователни", казва в интервюто пред вестника Митовски.
Митовски разкри още, че започват и снимките на новия сезон на "Революция Z", като от bTV ще решат кога да го заложат в програмната схема. Той отрече, че групата се разпада, напротив - записва нова песен и готви лятно турне.
Митовски не скри, че неговата компания има забавени плащания, към екипите, с които е работил.
"Няма да оспоря, че във финансово отношение изминалата година не беше от най-успешните за “Камера”, както и за целия телевизионен пазар. Ние имахме забавени плащания и това естествено рефлектира върху нашите разплащания. Точно поради тази причина се опитвам да преструктурирам процеса и начина на работа на компанията. В нашия бизнес всичко се гради на взаимно доверие и никога няма да оставим неразрешени финансови проблеми. Предстоят новите сезони и е факт, че екипът се запазва почти непроменен, което е гаранция, че хората, които работят с мен, вярват в това, което създаваме заедно", обясни продуцентът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар