2.04.2015 г.

Днес определят кои казанлъчани ще получат безплатни билети за Лувъра

Днес (2 април) ще бъдат изтеглени имената на двама казанлъчани, които ще пътуват до Париж
Община Казанлък кани всички участници в анкетата да присъстват на церемонията, която ще се състои от 17.30 часа в Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4
Във връзка с голямото културно събитие в „Лувъра“ – откриването на българската изложба „Епопея на тракийските царе. Археологически открития в България“ и представянето на Казанлък в Париж, Община Казанлък организира анкета сред жителите на общината.
От 17.30 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на двама казанлъчани, участвали в анкетата, които ще бъдат включени в официалната делегация от Казанлък за представянето на града на розите в Париж.
Всички казанлъчани, желаещи да се включат, трябваше до 31 март 2015 г. да попълнят анкета с два въпроса и да пуснат бланките в кутии, поставени в Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 и в Центъра за информация и услуги на граждани на бул. „Розова долина“ № 6. Анкетите можеха да се изпращат и на имейл-адреса на Община Казанлък в сканиран вид.
Община Казанлък кани всички жители на общината, които са участвали в анкетата, да присъстват на церемонията по изтеглянето на двамата късметлии, които ще имат уникалния шанс да бъдат част от представянето на Казанлък в „Лувъра“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар