25.09.2013 г.

Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата – е новия блудкав телевизионен сериал на TV7

Камата, щерка му и тв-звезди са гост-артисти за рейтинг

Поредният блудкав български сериал скоро ще излезе на екран. Точно седмица преди телевизионната премиера, новият български сериал – Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата, беше представен пред публика с режисьорска версия. Вариантът, който зрителите ще видят на 30 септември по TV7 от 20.30 часа е по-дълъг и съдържа доста повече от 7 разлики.
Обещанието за "една мръсна българска приказка" събра на предпремиерата целият актьорски състав на сериала, много звезди от други телевизионни продукции, и десетки журналисти. Събитието бе организирано в захаросания стил „PIN UP”, който представя прекрасния живот без грижи – същият, който ни обещава и телевизията. Момичета, облечени в този стил, закопчаваха актьорите с белезници и позираха за снимки.
Юрий Ангелов, Димо Алексиев, Стефания Колева, Биляна Петринска, Аня Пенчева, Искра Донова, Евелин Колева, Марина Кискинова, Антон Григоров, Надя Иванова, Бориса Тютюнджиева, Славена Вътова и много други се събраха, за да видят заедно за първи път готовия епизод. В сериала няма главен герой, а по няколко герои от поколение, които преплитат съдбите си в приключението, наречено „телевизия“. Равнопоставено за зрителското внимание успешно се конкурират и актьори и реални личности, които играят себе си. Превъплъщенията на Валентина Войкова и Уляна Чан, са съответно като... Валентина Войкова и Уляна Чан. Още в първия епизод Христо Стоичков също се появява с роля като самия себе си, която искрено разсмя публиката в препълнения салон. Дъщеря му Мика също се изявява като гост-звезда в поредицата. В сериала има включени и сцени с истински хора (като, че другите споменатите са неистински), които са в реални ситуации, като кастингът за желаещи да бъдат звезди, който TV7 проведе.
Освен белезници, и „лайно в целофан“ получиха всички гости – разбира се, не истинско, а розово и сладко. „Това е реплика на един от персонажите във филма, една от многото, които ще се предават от уста на уста“, каза Дилов-син. Защото целувките се правят с разбити яйца, а телевизията - с разбити сърца. Първият ред в киносалона пък беше запазен за секс кукли – още една препратка към посланията на сериала. „Телевизия е порно: Това не квалификация, а констатация. Никого не искаме да обидим – просто в телевизията и в порното винаги има щастлив край, а ако случайно краят е нещастен – просто не ви го показваме“, това сподели Любен Дилов – син.
Това ще е поредния телевизионен бъркоч, който залага на изпитаната рецепта – звезди, плюс изсмукан сценарий от „истинския живот”, даже, с добавка на истински хора. Но явно не трябва да се сърдим на съответната телевизия с №7 – там толкова могат…

Няма коментари:

Публикуване на коментар